Tommy Hilfiger A/W 2015

Tendens: Slip-On Sneakers

Sample Pictures1

Hæle er lidt for ”fine” til hverdagen, sneakers kan godt blive lidt for afslappede og ballerinaer har bare aldrig rigtigt være dig; Løsningen er slip-on sneakers.

En af de helt store tendenser fra sidste år, fortsætter nemlig i år, de geniale slip-on sneakers. Selv er jeg den heldige ejer af 2 par, og de er super fede, da de pifter et outfit op – men uden at det bliver for meget. De fungere også rigtigt fint, da der både findes de simple men også de lidt mere farve- og motivrige.

Oprindeligt var det Vans der lavede slip-ons, men for 1-2 år siden begyndte kendte mærker som Miu Miu, Celine og Givenchy at lave deres versioner af slip-on sneakers. Ikke længe efter landende slip-on sneakersne også i high-street forretningerne.
Så har du lyst til at hoppe med på trenden, så er det bare om at komme ud og investere i et par; Der er massere af valgmuligheder- så ingen undskyldning der.
Kh. Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tommy Hilfiger A/W 2015