Tendens: Slip-On Sneakers

Mode mening: Pels

CRAZY_FUR_ARTICLE1

Okay fair nok – jeg har aldrig set en af overstående pelse i gadebilledet men… det giver et godt indtryk af den udvikling, produktionen af pelse har taget over årene.
2014 blev året, hvor de farvede pelse overtog gaderne. Det var stort set umuligt at bevæge sig igennem København og andre storbyer, uden at støde ind i den ene unge pige med overkroppen begravet i en pangfarvet, pels jakke, efter den anden. Især mærket Saks Potts, var meget efterspurgt og kom på flere modeinteresserede pigers ønskesedler. Efterfølgende er diverse pels-accessoires da også dukket op – såsom hårelastikker og nøgleringe.
Man må sige at det er noget af en bedrift, at få noget så ”over-the-top”, ind i den danske, farveforskrækkede kvindes garderobe. Danske piger/kvinder er generelt kendt for at elske de sorte, hvide og grå farver.
Selv har jeg lidt blandede følelser omkring de her pelse. Jeg har set billeder hvor jeg har tænkt ”Kæft det ser godt ud! ”, og billeder hvor jeg mest af alt syntes at den fashionable københavnerpige, bare skal smide den pels langt væk, og ”flashe” noget andet fra hendes garderobe.
Min ikke-eksisterende kærlighed til de her pelsjakker hænger nok sammen med at jeg kommer fra en by, hvor man ikke rigtigt dyrker mode, men dog har jeg lagt mærke til at de pelse jeg har kigget lidt ekstra på, har været i den dyre ende. Efter min mening så hænger prisen altså også sammen med kvaliteten (i hvert fald på det her punkt). Hvis en pels fra H&M bliver sammenlignet med en pels fra Saks Potts, så vinder pelsen fra Saks Potts altså.

Uden tvivl, (de fleste) københavner-piger ser fantastiske ud i deres farverige pelse, deres Lala Berlin tør-klæder og Isabel Marant Sneakers, men det bliver nok bare aldrig noget for mig ( pels-delen i hvert fald) og gudskelov! Jeg tror folk ville kigge lidt hvis der kom en pink pjusket struds gående forbi dem.
Men Hey! min mening er jo bare en ud af mange – hvad er jeres holdning til de bløde, pelsede jakker?

Kh. Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tendens: Slip-On Sneakers